Planeta - Saznajte sve najnovije vesti dana (2024)

Table of Contents
uživoRAT U UKRAJINI: Oglasio se komandant Čečena; Uništeno ukrajinsko uporište u Zaporoškoj oblasti ZELENSKI U MANILI: Sastao se sa filipinskim predsednikom DIPLOMATSKA OFANZIVA AMERIKE: Blinken razgovarao sa izraelskim ministrima RUSKI UTICAJ U AFRICI SVE VEĆI: Lavrov stigao u Gvineju (VIDEO) PRVI SNIMAK DEJSTVA RUSKOG ORUŽJA PROTIV DRONOVA: Kada ono radi, ukrajinske bespilotne letelice su nemoćne (VIDEO) RAT U UKRAJINI: Nemački general - Kijev da koristi patriote nad Rusijom; Rusi napreduju kod Časovog Jara i u Staromajorskom (FOTO/VIDEO) PALESTINSKI IZVORI: Izraelski naseljenici napali palestinske fudbalere i trenere na stadionu u Jerusalimu NATO AVIONI U MISIJI ŠPIJUNIRANJA: Pratili belorusko-ruske letačke vojne vežbe KRVAVI IZBORI: Najmanje jedna osoba ubijena na biračkom mestu u gradu Kojomeapan u Meksiku DEVOJČICA IŠČUPANA IZ MAJČINIH RUKU: Incident u sred bela dana, u toku potraga za malom Lili SIJARTO O POLITIČARIMA U EU: Ne priznaju neuspeh Ukrajine u ratu da bi izbegli odgovornost AL DŽAZIRA TVRDI: IDF uništila centar za dijalizu u Indonežanskoj bolnici na severu Gaze TAJNI SASTANAK BILDERBERŠKE GRUPE: Bez Rusa pričaju o Rusiji RUSI SE BOLJE BORE: Ukrajinski vojnik o situaciji na frontu HEZBOLAH PRET IZRAELU: Vaš F-35I će biti drugi oboreni stelt avion IZRAEL TUGUJE: Preminuo David Levi, bivši šef diplomatije, oglasio se i Netanijahu NEMAČKA ZA NAPAD NA RUSIJU: General Frojding - Kijev da koristi patriote za obaranje aviona van teritorije Ukrajine UKRAJINSKA SLUŽBA BEZBEDNOSTI NAREDILA SVEŠTENICIMA: Naterajte vernike da idu na front TRAMP O PORODICI: Suđenje protiv mene bilo je veoma teško za Melaniju EGIPAT PORUČIO IZRAELU: Povucite se iz Rafe ORUŽJE KOJE ULIVA STRAH U KOSTI: Linija ruskih teških raketnih sistema TOS uništava sve što pogodi (VIDEO) PREMINUO POLICAJAC U NEMAČKOJ: Iboden nožem u napad u Manhajmu (UZNEMIRUJUĆE): Pogledajte jeziv snimak sudara aviona u kojem ima povređenih (VIDEO) REKORDNA UBOJITOST LANCETA U MAJU: Na front stiže još moćniji ruski dron (VIDEO)

Svet

uživoRAT U UKRAJINI: Oglasio se komandant Čečena; Uništeno ukrajinsko uporište u Zaporoškoj oblasti

RAT u Ukrajini ušao je u 831. dan.

03. 06. 2024. u 07:15 >> 08:45

Svet

ZELENSKI U MANILI: Sastao se sa filipinskim predsednikom

UKRAJINSKI predsednik Vladimir Zelenski doputovao je u posetu Filipinima, gde se sastao sa filipinskim kolegom Ferdinandom Markosom Mlađim i zahvalio mu na učešću Filipina na predstojećoj mirovnoj konferenciji u Švajcarskoj o sukobu u Ukrajini.

03. 06. 2024. u 08:39

Svet

DIPLOMATSKA OFANZIVA AMERIKE: Blinken razgovarao sa izraelskim ministrima

DRŽAVNI sekretar SAD Entoni Blinken imao je odvojene telefonske razgovore sa izraelskim ministrima Joavom Galantom i Benijem Gancom.

03. 06. 2024. u 08:36

Svet

RUSKI UTICAJ U AFRICI SVE VEĆI: Lavrov stigao u Gvineju (VIDEO)

ŠEF ruske diplomatije Sergej Lavrov je stigao u glavni grad Gvineje – Konakri.

03. 06. 2024. u 08:18

Svet

PRVI SNIMAK DEJSTVA RUSKOG ORUŽJA PROTIV DRONOVA: Kada ono radi, ukrajinske bespilotne letelice su nemoćne (VIDEO)

NA društvenim mrežama pojavio se snimak dejstva elektronskih ometača koje su ruske snage postavile na tenkove i oklopna vozila.

03. 06. 2024. u 07:36

Svet

PALESTINSKI IZVORI: Izraelski naseljenici napali palestinske fudbalere i trenere na stadionu u Jerusalimu

IZRAELSKI naseljenici, uz podršku izraelske policije, napali su večeras palestinske fudbalere i trenere na fudbalskom stadionu u istočnom Jerusalimu, a policija je tokom racije privela nekoliko maloletnih igrača, javila je palestinska novinska agencija VAFA (WAFA), pozivajući se na lokalne izvore.

03. 06. 2024. u 00:22

Svet

NATO AVIONI U MISIJI ŠPIJUNIRANJA: Pratili belorusko-ruske letačke vojne vežbe

AVIONI NATO-a za radarsko osmatranje na nebu iznad Poljske i baltičkih zemalja pomno su pratili zajedničke vežbe ruskog i beloruskog vojnog vazduhoplovstva, saopštio je zamenik komandanta beloruskog Ratnog vazduhoplovstva i PVO snaga, načelnik avijacije Leonid Davidovič za televiziju STV.

03. 06. 2024. u 00:00

Svet

KRVAVI IZBORI: Najmanje jedna osoba ubijena na biračkom mestu u gradu Kojomeapan u Meksiku

NAJMANjE jedna osoba ubijena je danas na glasanju u gradu Kojomeapan u meksičkoj državi Puebla nakon čega je glasanje na tom biračkom mestu obustavljeno, saopštila je izborna komisija.

02. 06. 2024. u 23:45

Svet

DEVOJČICA IŠČUPANA IZ MAJČINIH RUKU: Incident u sred bela dana, u toku potraga za malom Lili

MAĐARSKA policija traga za devojčicom (3), koja je pre više od nedelju dana iz majčinog naručja, usred bela dana.

02. 06. 2024. u 23:37

Svet

SIJARTO O POLITIČARIMA U EU: Ne priznaju neuspeh Ukrajine u ratu da bi izbegli odgovornost

POLITIČARI iz EU ne priznaju neuspeh Ukrajine u ratu sa Rusijom da bi izbegli odgovornost, izjavio je danas mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto.

02. 06. 2024. u 23:33

Svet

AL DŽAZIRA TVRDI: IDF uništila centar za dijalizu u Indonežanskoj bolnici na severu Gaze

IZRAELSKA vojska uništila je centar za dijalizu u Indonežanskoj bolnici u blizini Džabalije na severu Pojasa Gaze, javila je danas Al Džazira.

02. 06. 2024. u 23:00

Svet

TAJNI SASTANAK BILDERBERŠKE GRUPE: Bez Rusa pričaju o Rusiji

ZVANIČNICI zapadnog sveta ovih dana nalaze se na tajnom sastanku sa korporativnim liderima i akademicima, članovima takozvane Bilderbeške grupe u Madridu.

02. 06. 2024. u 22:24

Svet

RUSI SE BOLJE BORE: Ukrajinski vojnik o situaciji na frontu

RUSKA vojska se bori bolje od Oružanih snaga Ukrajine, jer se ne opušta i održava ritam, rekao je ukrajinski vojnik sa pozivnim „Sirko“ u intervjuu za Jutjub kanal politikologa Jurija Romanjenka.

02. 06. 2024. u 22:21

Svet

HEZBOLAH PRET IZRAELU: Vaš F-35I će biti drugi oboreni stelt avion

DOK tenzije ključaju na Bliskom istoku, a žrtve nastavljaju da rastu, izraelski premijer Benjamin Netanjahu obećao je da će nastaviti rat protiv Hamasa uprkos globalnim osudama.

02. 06. 2024. u 22:00

Svet

IZRAEL TUGUJE: Preminuo David Levi, bivši šef diplomatije, oglasio se i Netanijahu

BIVŠI šef izraelske diplomatije David Levi preminuo je danas u 87. godini, preneo je Rojters.

02. 06. 2024. u 21:33

Svet

NEMAČKA ZA NAPAD NA RUSIJU: General Frojding - Kijev da koristi patriote za obaranje aviona van teritorije Ukrajine

NAČELNIK specijalnog štaba za Ukrajinu pri nemačkom Ministarstvu odbrane general-major Kristijan Frojding smatra da bi Kijev mogao da upotrebi protivvazdušne raketne sisteme „patriot“ za obaranje ruske avijacije iznad teritorije Rusije.

02. 06. 2024. u 21:16 >> 21:25

Svet

UKRAJINSKA SLUŽBA BEZBEDNOSTI NAREDILA SVEŠTENICIMA: Naterajte vernike da idu na front

SLUŽBA bezbednosti Ukrajine (SBU) obavezala je namesnike hramova i parohija različitih hrišćanskih veroispovesti da deluju na parohijane i nagovore ih da služe u Oružanim snagama Ukrajine, rekli su članovi ruske organizacije koja tajno deluje u Hersonu na teritoriji koju kontroliše Kijev.

02. 06. 2024. u 21:00

Svet

TRAMP O PORODICI: Suđenje protiv mene bilo je veoma teško za Melaniju

BIVŠI američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je suđenje protiv njega za tajnu isplatu novca p*rno zvezdi Stormi Danijels bilo "veoma teško" za njegovu suprugu Melaniju Tramp.

02. 06. 2024. u 20:40

Svet

EGIPAT PORUČIO IZRAELU: Povucite se iz Rafe

ZVANIČNICI iz Sjedinjenih Američkih Država, Izraela i Egipta završili su danas sastanak u Kairu, a Egipat je ostao pri stavu da Izrael mora da se povuče sa palestinske strane graničnog prelaza Rafa kako bi on mogao ponovo da se otvori, rekla su za Rojters dva bezbednosna izvora.

02. 06. 2024. u 20:20

Svet

ORUŽJE KOJE ULIVA STRAH U KOSTI: Linija ruskih teških raketnih sistema TOS uništava sve što pogodi (VIDEO)

TEŠKI raketni sistem TOS-2 „tosočka“ ruske grupe snaga „Istok“ uništio je uporište Oružanih snaga Ukrajine na području Ugljedara, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

02. 06. 2024. u 20:00

Svet

PREMINUO POLICAJAC U NEMAČKOJ: Iboden nožem u napad u Manhajmu

POLICAJAC, koji je u petak teško povređen u napadu nožem u Manhajmu u Nemačkoj, preminuo je, javio je danas nemački Tagesšau.

02. 06. 2024. u 19:53

Svet

(UZNEMIRUJUĆE): Pogledajte jeziv snimak sudara aviona u kojem ima povređenih (VIDEO)

PILOT aviona Jakovljev Jak-52 poginuo je danas oko 16 časova na aeromitingu u Portugalu tokom izvođenja manevra.

02. 06. 2024. u 19:34

Svet

REKORDNA UBOJITOST LANCETA U MAJU: Na front stiže još moćniji ruski dron (VIDEO)

BROJ ruskih udara lutajućom municijom Lancet protiv kijevskih snaga koje je tokom maja dokumentovao Lostarmour, veb-sajt koji prati ukrajinske vojne gubitke, dostigao je rekordnih 302, što je skoro duplo više od broja prijavljenih prethodnog meseca.

02. 06. 2024. u 19:00

Planeta - Saznajte sve najnovije vesti dana (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Allyn Kozey

Last Updated:

Views: 6477

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Allyn Kozey

Birthday: 1993-12-21

Address: Suite 454 40343 Larson Union, Port Melia, TX 16164

Phone: +2456904400762

Job: Investor Administrator

Hobby: Sketching, Puzzles, Pet, Mountaineering, Skydiving, Dowsing, Sports

Introduction: My name is Allyn Kozey, I am a outstanding, colorful, adventurous, encouraging, zealous, tender, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.